Accesorii chic pentru pitici în pas cu moda

accesorii chic

Daca vrei să îți scoți copilul din anonimat vara aceasta, dar să-i oferi totodată doza de confort și protecție de care are nevoie la joacă, îți propunem cele mai chic accesorii pentru copii, vesele și la modă, care contribuie din plin la scrierea celor mai frumoase povești de vacanță.

Accesoriile de vară sunt must-have în orice ținută, iar copiii se pot bucura de o mulțime de modele, perfect adaptate personalității fiecărui prichindel, care le oferă stil, libertate de mișcare, alături de o doză generoasă de autenticitate. Le găsiți la Mr. Pich!

Sapca Water Blue – Gugguu, unul dintre cele mai chic accesorii pentru copii

Niciun băiețel nu are voie să rateze accesoriul momentului în acest sezon – șapca. Dincolo de utilitatea ei în protejarea capului de soare și de caniculă, se poate simți spiritul de vacanță doar uitându-te la ea. Valurile mării, distracția din vacanță și joaca fără de sfârșit sunt parcă “scrise” în albastrul bleu al acestui accesoriu demn de orice pitic șic.

 

 

Sandale mini Melissa Aranha Transparent, comode și moderne

Jucăușe, parfumate și foarte confortabile, aceste săndăluțe pentru fetițe sunt accesoriile care fac senzație vara aceasta în moda pentru copii. Dintr-un material transparent, dar totodată colorate și cu un parfum deosebit, piciorușele micuțelor sunt pregătite să ia cu asalt terenul de joacă sau plimbările îndelungi cu păpușa.

Curea Leather Brown Bosso, accesoriu ideal

Cureaua confecționată din piele este accesoriul ideal atunci când vrei să oferi un accent glam sau fancy ținutelor unui copil. Are și o componentă practică, însă dincolo de ea, oferă un aer modern micuților urbaniști exploratori.

Sac Honey Bee Green Gosoaky, practic și la modă

Ideal atât pentru fetițe, cât și pentru băieței, sacul Honey Bee este unul dintre cele mai chic accesorii pentru copii ale verii. Este spațiul ideal în care micuții își pot depozita cele mai îndrăgite jucării, creioane, cărți, indiferent că merge la o plimbare prin oraș sau că pleacă în tabără ori în vacanță cu părinții.

 

 

 

Foto: PR Mr.Pich

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*