Adinish.com, magazin online pentru copii cu produse în stil scandinav

Adinish
Adinish

Adinish.com este noul spațiu online unde părinții se întâlnesc cu designul scandinav, minimalismul și materialele naturale.

S-a lansat Adinish.com, boutique online ce ne propune un nou concept în materie de design și puericultură, tipic scandinav, în cadrul unui eveniment dedicat părinților și viitorilor părinți. Gazdele evenimentului au fost cele două familii, care împreună au creat Adinish, familiile Bușilă și Foldager: Andrei, Ioana, Anne-Marie, Anabella, Bertil, Ture și Adina.

Adinish este o afacere de familie, la care fiecare participă cu tot sufletul și toate resursele pe care le are, cu răbdarea și încrederea cu care crești un copil. Adinish propune stilul scandinav, minimalismul și materialele naturale fiind în mod special benefice creșterii și dezvoltării copiilor.

Avem două mari repere în alegerea brandurilor: designul și responsabilitatea față de mediu și societate.  Designul este important în viața noastră și a copiilor noștri, un design minimalist, în culori neutre aduce cu sine o atmosferă calmă și luminoasă propice dezvoltării
unui copil. Prin produsele noastre vrem să subliniem faptul că te poți bucura de un design remarcabil chiar și când casa aparține mai mult copiilor
”, a declarat Adina Foldager, proprietar Adinish.

Responsabilitatea față de mediul înconjurător și societate ar trebui să se manifeste în fiecare aspect al vieții noastre, inclusiv în alegerea produselor necesare creșterii copiilor noștri.

Atunci când alegem un brand și produsele acelui brand trebuie să fim conștienți de tot ce însumează acele produse: materialul, oamenii care le creează, impactul lor asupra mediului. Suntem pe acest pământ pentru a trăi în armonie cu el, cu natura, iar impactul pe care îl
avem asupra lui ar trebui să fie cât mai mic
”, a mai adăugat Adina.

În cadrul evenimentului, Adinish a anunțat proiectul de CSR la care s-a angajat să participe și care are ca obiectiv sănătatea copiilor, împreună cu Asociația Dăruiește Viața.

 


Foto: PR

Ne vedem și pe Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*