Alexandru Constantin lansează o nouă colecție de haine și accesorii pentru bărbați

Alexandru Constantin haine
Alexandru Constantin haine

Vedeta Prima TV, Alexandru Constantin, a lansat o colecție de haine și accesorii pentru bărbați, în gama Constantin Limited, respectând, după cum ne-a obișnuit, abordarea minimalistă. Creațiile sale înseamnă, pe scurt, croi slim fit, materiale premium, accesorizate într-un stil unic.

Fiecare piesă este realizată cu o grijă deosebită la detalii, astfel încât hainele ce poartă semnătura Constantin Limited nu pot trece neobservate în viața unui bărbat modern. Cromatica hainelor include alb, negru, dar și bordo, roșu sau muștar.

Am reușit, iată, la sfârșit de an, să lansez prima colecție mare de îmbrăcăminte și accesorii pentru bărbați. Am lucrat la foc continuu 3 luni, cu nopți lucrate până-n zori și weekenduri petrecute în fabricile din țară. Toate astea pentru ca brandul pe care îl reprezint să creasca în ochii viitorilor bărbați moderni care îl vor purta, prin calitate, atenție la detalii, design minimalist, accente unicat. Absolut tot, de la design, la materiale, cusături, croială, concept, promovare a fost gândit pentru ca sfârșitul lui 2017 să aducă bărbaților acest cadou: o colecție de haine minimaliste, special concepute pentru bărbații care știu să se simta bine în pielea lor. “ , a declarat Alexandru Constantin.

Colecția se adresează bărbatului modern, activ, poate mereu pe fuga, dar atent la detalii

Piesele create de Alexandru sunt pentru acea persoană care se simte bine în pielea sa, care mizează pe simplitate, rafinament, calitate și unicitate.

Cel mai important lucru pentru mine este faptul că eu aș purta orice piesă, de fapt, chiar le port! În viața mea de zi cu zi, la evenimente, la filmări, cu prietenii, dar și la birou aleg cu încredere Constantin Limited”, a adăugat Alexandru.

Colecția curpinde malete cu guler de tunică, cămăși cu nasturi îmbrăcați în material textile sau cămăși lungi cu nasturi din metal, pantaloni eleganți cu vedere la gleznă, sacou cu mânecă oversized, despicată la exterior.

Alexandru Constantin haine

Alexandru Constantin prezintă Focus Monden la Prima TV. Cel mai nou proiect al lui Alexandru il reprezinta brandul de imbracaminte si accesorii pentru barbati Constantin Limited. Mai multe detalii găsiți pe www.constantinlimited.com.

Alexandru Constantin haine

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*