Un nou magazin Bebe Supermarket s-a deschis în AFI Cotroceni

Bebe Supermarket AFI Cotroceni 
Bebe Supermarket AFI Cotroceni 

Bebe Supermarket AFI Cotroceni  și-a deschis porțile. Începând de sâmbătă, 4 noiembrie, Bebe Supermarket îi așteaptă pe părinți în cel de-al doilea magazin al său, deschis la etajul 1 al centrului comercial AFI Cotroceni.

Noua locație este rezultatul unei investiții de 800.000 de euro și marchează o etapă importantă în dezvoltarea retailer-ului cunoscut pentru diversitatea produselor de alimentație a copilului mic, de îngrijire și cosmetice, precum și pentru produsele parafarmaceutice.

Citește și:
“Am grijă de noi”, noul hit semnat ADDA, o dedicație pentru viitoarele mame

Cu o suprafață de 1.000 de metri pătrați, magazinul Bebe Supermarket AFI Cotroceni aduce sub același acoperiș peste 30.000 de produse atât din domeniul alimentar, cât și articole de îmbrăcăminte pentru 0-7 ani și drogherie.

Bebe Supermarket AFI Cotroceni răspunde nevoilor reale ale părinților

Cu acest nou magazin deschis în AFI Cotroceni continuăm aventura în lumea produselor pentru bebeluși și părinți, începută în 2013. Ne dorim să rămânem aproape de clienții noștri care vor să achiziționeze produsele direct de la raft, să testeze, să compare sau care au nevoie de consiliere pentru a alege articolele cele mai potrivite pentru ei și copiii lor. Îi așteptăm aici cu promisiunea că știm foarte bine prin ce trec, știm care le sunt nevoile și vrem să îi sprijinim prin tot ceea ce oferim”, a declarat Afrodita Pîrcălăbescu, acționar Bebe Supermarket.

De la alimente pentru diversificare, produse de îngrijire și curățenie, produse diverse pentru masă, baie și cameră, produse farma și plafar, la cărucioare, mobilier, hăinuțe și jucării, părinții pot găsi la Bebe Supermarket AFI Cotroceni un mix complet de branduri atât pentru copii, cât și pentru adulți. Bebe Supermarket AFI Cotroceni propune o gamă specială pentru mamă – centrul dermato-cosmetic, dar și pentru întreaga familie. De asemenea, în cadrul magazinului va activa și o farmacie. În plus, în noua locație pot fi găsite produse care nu există în magazinul online, precum și oferte speciale.

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*