Bonilash – Secretul sprâncenelor perfecte!

După succesul răsunător al serului pentru gene lungi și dese, Bonilash® lansează un nou produs revoluționar, care, de data aceasta, ajută la creșterea și îndesirea sprâncenelor.

Fiecare femeie își dorește sprâncene definite și fără goluri inestetice, acestea reprezentând trăsătura care asigură expresivitatea feței. Serul Bonilash pentru sprâncene te ajuta să le obții frumoase și definite în mod natural!

Tendințele pun în lumina reflectoarelor sprâncenele voluminoase și dese, însă nu toate femeile sunt înzestrate cu această caracteristică. Serul Bonilash pentru sprâncene poate să obțină aceste rezultate în mod natural, prin stimularea creșterii lor.

La bază stau ingredientele atent selecționate, cum este substanța Bimatoprost care stimulează creșterea și îndesirea părului, complexul inovator și unic Widelash™, ce ajută la întărirea părului, reface structura firului și accelerează creșterea, biotina și un complex de 11 ingrediente naturale, care îmbunătățesc circulația sanguină și reduc căderea părului

În urma cercetărilor specializate efectuate, s-a obținut o formulă unică care poate să te ajute să obții sprâncenele la care ai visat. Fiecare ingredient a fost special selectat astfel încât să ofere beneficii multiple, dar mai ales pentru a avea rezultate vizibile.

Citește și:
Rogé Cavaillès. O nouă gamă de cosmetice pentru îngrijirea pielii în sezonul rece

Serul Bonilash pentru sprâncene stimulează creșterea și îndesirea sprâncenelor, conferă profunzime culorii naturale a sprâncenelor, previne căderea excesivă a firelor, hrănește, hidratează și regenerează sprâncenele. Rezultatul? Sprâncenele tale devin mai definite și mai dese.

După folosirea noului ser Bonilash pentru sprâncene, vei avea sprâncee naturale, așa cum ți-ai dorit!

Mod de utilizare:
Include serul pentru sprâncene în rutina de îngrijire pentru seară. Bonilash pentru sprâncene se folosește zilnic după ce tenul a fost bine demachiat, pe pielea curată și uscată. Folosind aplicatorul, aplică dintre interior spre exteriorul sprâncenelor sau pe zonele care necesită îndesire.

Sursă foto: PR Bonilash

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*