Cadou de Crăciun pentru iubitorii de cafea: Davidoff Café Création Supérieure Azur, ediție limitată

cafea Davidoff

 

În perioada sărbătorilor de iarnă, Davidoff lansează ediția limitată Davidoff Café Création Supérieure Azur, o compoziție deosebită obținută din regiuni de creștere exclusiviste, ce poate fi savurată doar o scurtă perioadă de timp.

Noua colecție reprezintă răsfățul absolut: boabele de cafea Arabica de ceamai bună calitate oferă o aromă deosebită cu un gust desăvârșit. Textura cafelei, extrem de plăcută, este completată de o aciditate elegantă și vivace datorită procesului de prăjire individuală a diferitelor soiuri de cafea.

Cafea Davidoff Création Supérieure Azur, un cadou perfect de Crăciun

După cum sugerează și numele, această capodoperă vine ambalată într-un design elegant, cu o paletă de culoare radiantă – albastru intens. Acest mod de ambalare transformă cafeaua Création Supérieure Azur într-un cadou perfect de Crăciun atât pentru iubitorii acestei băuturi, cât și pentru cei
dragi.

Ediția limitată Davidoff Café Création Supérieure Azur este disponibilă în comerțul modern și tradițional în două variante: cafea instant (într-o cutie metalică) și cafea prăjită și măcinată, începând din noiembrie 2017 până în ianuarie 2018.

În fiecare an, Davidoff creează o delicatesă unică pentru cunoscătorii de cafea, propunându-și să onoreze cele mai bune amestecuri de cafea Arabica din regiuni de creștere exclusiviste, care pot fi savurate doar o
scurtă perioadă de timp.

Calitatea desăvârşită şi răsfăţul pur sunt trăsăturile ce definesc Davidoff Café. Pasiunea pentru calitate reprezintă tradiţia moştenită de la Zino Davidoff, fondatorul mărcii Davidoff şi un pasionat iubitor al excelenţei în cafea: “A avea gust pentru calitate înseamnă a avea gust pentru viaţă.”

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*