Cafeaua L’ÓR, în România. Cea mai elegantă cafea este acum și în ceștile noastre

Cafeaua L’ÓR
Cafeaua L’ÓR

AROMA, GUSTUL și PROSPEȚIMEA sunt cele mai mari 3 calități ale cafelei! Am aflat la evenimentul de lansare a noilor sortimente de cafea L’ÓR, cea mai rafinată și elegantă cafea.

Voi ce apreciați la o cafea sau cum vă convinge să spuneți- e o cafea specială?

De peste 25 de ani, brandul L’ÓR este sinonim cu standardul de aur în lumea espresso-ului. În 2017, acest standard ajunge acum și în România. Inspirată de perfecțiunea gustului, noua gamă de produse L’ÓR aduce o amplă selecție gourmet de tipuri de cafea ce promit momente de pură plăcere.

Cafeaua L’ÓR s-a născut în Franța sub semnătura eleganței și îmbină rafinamentul și tehnologia pentru a oferi o experiență multisenzorială tuturor celor care iubesc să se răsfețe cu o cafea bună, prețioasă ca aurul.

Inovația Aroma Lock, o tehnologie nouă de ambalare care păstrează intacte prospețimea aromei în ambalaj nevidat

Produsele L’ÓR beneficiază de un ambalaj special, ce integrează inovația Aroma Lock, o tehnologie nouă de ambalare care păstrează intacte prospețimea aromei și gustul rafinat al cafelei pentru un timp îndelungat, în ambalaje nevidate.

Inovația Aroma Lock setează un nou standard de aur pe piața cafelei din România. Datorită acesteia, nu mai este necesară vidarea pachetului, deoarece tehnologia permite acum ambalarea cafelei imediat după ce a fost măcinată, evitând contactul cu oxigenul încă de la început. Prin ambalarea imediată, întreaga aroma seducătoare a cafelei este capturată și te aduce mai aproape de momentul prăjirii cafelei.

Cafeaua L’ÓR seduce simțurile prin intensitatea aromelor

Gustul bogat este creat printr-un acord perfect între mai multe tipuri de cafea, după o rețetă originală, cu note blânde și tari, pentru a captiva și încânta toate simțurile. Fiecare ceașcă de cafea L’ÓR aprinde un moment de plăcere pură și seduce simțurile prin intensitatea aromelor.

Filosofia L’ÓR este de a oferi câte un produs diferit pentru fiecare personalitate. De aceea, portofoliul L’ÓR cuprinde un sortiment extrem de bogat de arome rafinate, cu produse prezente în cea mai mare parte a categoriilor de cafea, ce acoperă profiluri de gust foarte diversificate și nivele de intensitate variate.

Colecția L’ÓR este unică pe piață și datorită faptului că vine cu câte un tip de produs Espresso în toate categoriile de cafea, datorită expertizei brandului în această zonă.

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*