Ce pot face copiii la un loc de joacă? Soluțiile Gymboland

Pe caniculă, greu de stat în parc, așa că și vara locurile de joacă pot fi o soluție bună! Ce pot face copiii la un loc de joacă? Distracție pe cinste și joacă fără limite. De luni până duminică, locațiile Gymboland din București și din țară sunt deschise copiilor energici și dornici să experimenteze lucruri noi.

Cum canicula dă peste cap soluțiile de joacă și impune limite în timpul petrecut în aer liber, părinții au o alternativă pe cinste în Gymboland și sunt fericiți că prichindeii lor au parte de un loc de joacă cool, interactiv unde voia bună se îmbină armonios cu educația și dezvoltarea.

Ce pot face copiii la un loc de joacă?

La noi, fiecare zi a săptămânii este motiv de joacă și învățare prin zâmbete și voie bună

  • Joaca, distracția și dezvoltarea celor mici se îmbină armonios în atelierele și programele pregătite cu atenție de specialiștii noștri pentru lunile iulie și august. Și asta nu este tot ce pot face copiii la un loc de joacă?
  • Fiecare copil este unic, iar la Gymboland punem în valoare talentele și pasiunile fiecărui micuț. De aceea, fiecare locație are pregatită o gamă variată de activități menite să cultive pasiuni, să descopere talente și să dezvolte creativitatea, capacitatea de concentrare și atenție, dar și perspicacitatea fiecărui prichindel.
  • Pe oaza de divertisment de pe tărâmul Gymboland, copiii se pot bucura în ultimele două luni de vară, de concursuri de dans, de activități de cântat și de exerciții de îndemânare care mai de care mai atractive.
  • Ce pot face copiii la un loc de joacă? Își pot pune creativitatea la încercare creând cele mai simpatice vederi sau rame foto și își pot transforma eroii preferați din povești în figurine din plastilină.
  • Micuții cu mânuțe dibace se pot distra copios confecționând fluturași 3D, ornând borcanele sau modelând pălmuțe din lut.
  • Nu am uitat nici de mult-îndrăgitele jocuri clasice ale copilăriei. Copiii sunt ajutați să își consume energia și să își dezvolte musculatura și corpul jucând ”Rațele și vânătorii” sau bowling în cadrul atelierelor noastre de vară.
  • Cei mai mici pasionați de mistere se pot bucura de o mulțime de activități distractive – de la deslușit puzzle-uri, potrivit numere și litere între ele și până la vânătoare de comori.

Cum contribuie activitățile de la locul de joacă la dezvoltarea abilităților?

Aceste distracții pe cinste, care fac vacanța de vară mai frumoasă fiecărui copil aduc un plus important în dezvoltarea lor oferindu-le posibilitatea de a-și exersa și dezvolta coordonarea mână-ochi, abilitățile cognitive, perspicacitatea și imaginația.

Citește și:
Editura Cartea Copiilor lansează “Dincolo de mare”

Indiferent că pictează, creează decorațiuni, confecționează hăinuțe, se îndeletnicește cu tainele origami sau cântă ori dansează, un lucru este cert: nu este niciodată nici singur și nici plictisit!

Dezvoltarea abilităților sociale și spiritul de echipă sunt printre abilitățile pe care le avem în vedere de fiecare dată atunci când copiii vin la un atelier de joacă într-una dintre cele opt locații Gymboland deschise în România.

Noi nu te ajutăm doar să îi ocupi timpul copilului tău în vacanță. Fructificam fiecare minut petrecut alături de el, transformându-l într-o lecție educațională cu zâmbetul pe buze.

Foto: PR Gymboland

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*