CelluliShock, tratamentul revoluționar de eliminare a celulitei

9 din 10 femei sunt îngrijorate de felul în care arată corpul lor și, în același timp, 70% dintre oameni s-au simțit la un moment dat inconfortabil din cauza aspectului corpului lor. Dacă la toate acestea adăugăm și problemele legate de ten și lipsa timpului, care nu ne permite să trăim 365 de zile anual în stilul de viață sănătos despre care citim în cărți, realizam că pielea noastră are nevoie de atenție și îngrijire specializate.

Vara, primul lucru pe care ni-l dorim este să ne simțim confortabil în corpul nostru, iar pentru aceasta s-a inventat CelluliShock – tratamentul revoluționar de eliminare a celulitei.

Ce este CelluliShock?

Un tratament dinamic cu 10 sesiuni personalizate în urma diagnozei, CelluliShock acționează pe mai multe niveluri, concentrându-se asupra microcirculației, sistemului limfatic și țesutului adipos pentru a garanta, în cinci săptămâni, eliminarea celulitei și prevenirea apariției ulterioare a acesteia.

Acest tratament este 100% adaptat și personalizat nevoilor fiecărei persoane. Acționeaza pe șase zone strategice ale corpului: picioare, abdomen și șolduri, fese, coapse, bărbie dublă, brațe. Toate aceste zone se pot trata fie individual, fie împreună pe durata aceleiași sesiuni, pentru a obține o definire perfectă a siluetei.

Microcirculația este stimulată, existând un efect antiedematos și producându-se lipoliza: se reduc numărul și mărimea celulelor adipoase, crește sinteza de elastină și colagen, iar pielea se restructurează, devenind mai fermă, mai frumoasă și mai sănătoasă.

Pe durata celor 5 săptămâni de tratament și după acesta, se recomandă pentru acasă aplicarea de produse farmaceutice mesoestetic pentru a maximiza și potența rezultatele obținute în cadrul clinicii, asigurându-se astfel mărirea eficienței și prelungirea cât mai mult a rezultatelor spectaculoase obținute.

Unde putem face CelluliShock

Marine Contour împreună cu Laboratoarele Mesoestetic PharmaGroup – Nr. 1 Mondial în depigmentare, terapii antiaging și remodelare corporală reușesc să sfideze timpul și să țină pe loc tinerețea, luminozitatea, catifelarea, fermitatea.

Marine Contour advanced esthetics & skin-care redefinește conceptul de estetică personalizată printr-un spațiu care te desprinde de cotidian și printr-o atmosferă unică, exclusivistă, bazată pe intimitate 100%, servicii premium individualizate și tot confortul de care ai nevoie pentru a te simți mai răsfățată ca niciodată.

Citește și:
Epilarea definitivă. Întrebări și răspunsuri

Iar când efectele sunt uimitoare încă de la primul tratament, fără intervenții chirurgicale, fără proceduri injectabile, fără disconfort sau reacții adverse, vei ști că ai descoperit ultima generație de proceduri non-invazive care au revoluționat industria esteticii din întreaga lume.

Madonna, Jennifer Aniston, Penelope Cruz folosesc CelluliShock

Atât echipamentele, cât și gamele de produse farmaceutice mesoestetic regăsite în cadrul Cabinetului Marine Contour sunt rezultatul deceniilor de cercetare științifică, expertizelor medicale și studiilor dovedite științific. De aceea au fost premiate și recunoscute la nivel mondial, fiind poziționate în topul celor mai bune, sigure și eficiente din industria esteticii medicale.

Celebrități precum Madonna, Jennifer Aniston, Penelope Cruz sunt câteva nume care se bucura de rezultatele spectaculoase ale tratamentelor faciale și corporale mesoestetic.

Foto: PR Marine Contour

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*