Charlize Theron este agenta sub acoperire din „Atomic Blonde”

Atomic Blonde: Agenta sub acoperire, în premieră pe marile ecrane din ţară, din 4 august. Senzuală şi letală în acelaşi timp, Charlize Theron se reinventează din nou şi surprinde cu un rol exploziv de blondă fatală în filmul de acţiune „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire”.

Cucerită de scenariul filmului Atomic Blonde, actriţa s-a dedicat proiectului în urmă cu cinci ani ca producător. După o performanţă remarcabilă în „Mad Max: Drumul Furiei”, Theron a fost hotărâtă să se autodepăşească şi să interpreteze rolul principal de super spioană cu sânge rece, gata de orice pentru a supravieţui.

„Mi-a plăcut atmosfera ca în Vestul Sălbatic. Ai parte de o confruntare epică între cei mai buni spioni germani, americani, britanici şi francezi. Secretele, mita, şantajul şi violenţa erau la ordinea zilei pentru ei în vremea Războiului Rece.”, argumentează Charlize.

Având la bază romanul grafic „The Coldest City”, actriţa interpretează rolul unei letale asasine MI6, trimisă în Berlin să rezolve un caz de siguranţă naţională.

Atomic Blonde: Agenta sub acoperire, în premieră pe marile ecrane

Cel mai de preţ agent al serviciilor secrete britanice, Lorraine Broughton îşi etalează toate atuurile de spion. Apoi apelează în egală măsură la senzualitate şi brutalitate ori de câte ori e nevoie pentru a rămâne în viaţă.

Citește și:
Unde găsim cea mai bună mâncare chinezească?

Singură într-un oraş dominat de haos chiar înainte de căderea Zidului, ea se asociază cu agentul infiltrat David Percival (James McAvoy) pentru a readuce în ţară un dosar clasificat extrem de important.

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*