C&A a lansat colecția nouă de haine pentru copii – Back To School 2017! (POZE)

S-a lansat colecția nouă de haine pentru copii C&A! VDacă vă pregătiți de școală, garderoba este prima care trebuie înnoită! C&A a lansat, în toate magazinele din Romania, colecția Back To School 2017 pentru copii.

Comunicată către clienți, la nivel național, printr-un catalog de 8 pagini al cărui titlu inspiră încredere și relaxare – Cel mai cool BACK TO SCHOOL – colecția prezintă cele mai bune oferte de ținute pentru copii, aducând o mână de ajutor și inspirație părinților.

Colecția nouă de haine pentru copii C&A conține piese în carouri

Colecția nouă de haine pentru copii C&A conține piese in carouri si articole cu un puternic aer sportish, realizate din Bumbac Organic. Sunt cele pe care C&A mizeaza in colectia Back To School 2017. Iar preturile avantajoase vin in sprijinul parintilor in cautare de tinute captivante pentru fiecare zi de școală.

Citește și:
Accesorii chic pentru pitici în pas cu moda

Colectia Back To School 2017 permite creearea de combinatii sub 90RON. Astfel, atât părinții cât și copii sunt la fel de bucurosi pentru inceperea noului an scolar.

Sezon după sezon, colecțiile C&A sunt rezultatul muncii unei echipe de design in-house, cu birouri de creație în sediile companiei din Dusseldorf si Bruxelles.

Foto: PR C&A

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*