Cum accesorizăm unghiile de sărbători? 3 idei de la Jessica și cele mai noi kituri-cadou în ediție limitată

Cum accesorizăm unghiile de sărbători
Cum accesorizăm unghiile de sărbători - Jessica cosmetics

Cum accesorizăm unghiile de sărbători? Strălucirea este cuvântul de ordine în această perioadă! Cu o formulă eco-friendly și 100% cruelty fre, lacurile de unghii Jessica sunt sunt un must-have pentru o manichiură rezistentă și atrăgătoare!

Jessica Cosmetics colorează sezonul festiv în nuanțe îndrăznețe și irezistibile. Acum poți străluci fără limită cu noile kituri-cadou create special pentru sărbătorile de iarnă: Slip Into Sparkles, Phenom Holiday și Candy Cane.

Cum accesorizăm unghiile de sărbători? 3 idei de la Jessica

Ți-ai pregătit outfiturile pentru Crăciun și Revelion? Kitul în ediție limitată Slip Into Sparkles adaugă și mai multă sclipire look-ului tău! Acesta conține o o ojă metalică și un gel de unghii din colecția GELeration. Duo-ul perfect pentru zilele în care vrei să impresionezi. Gelul de unghii semipermanent GELeration oferă rezistență și strălucire, fără să afecteze integritatea și sănătatea unghiilor!

Cum accesorizăm unghiile de sărbători - Jessica cosmetics
Kit Slip Into Sparkles – Jessica cosmetics

Kit-ul Holiday Phenom

Este propunerea ideală pentru iubitoarele de manichiuri rezistente și sofisticate. Conține un tratament de întreținere – REWARD, un lac de unghii și un top – Finale Shine din colecția Phenom.
REWARD este un tratament destinat unghiilor normale. Îmbogățit cu plante naturale și antioxidanți, cu vitaminele A, C si E, acest produs menține sănătatea, rezistența și flexibilitatea unghiilor. Lacurile de unghii Phenom Vivid Color oferă rezistență îndelungată și strălucire intensă.

Cum accesorizăm unghiile de sărbători - Jessica cosmetics
Kit-ul Holiday Phenom-Jessica cosmetics

Candy Cane
Cum accesorizăm unghiile de sărbători? Cinci nuanțe glittery îți vor colora Crăciunul ție și persoanelor dragi. Așa că ai de unde alege! Ambalajul de sărbătoare, candy cane, îl face cadoul potrivit de pus sub brad. Strălucește! Nu există „prea mult răsfăț” atunci când vine vorba de manichiura ta. Anul acesta de Sărbători, oferă-le celor dragi, dar și ție, kiturile-cadou Jessica Cosmetics. Lasă puțină strălucire în urma ta oriunde mergi cu o manichiură de vis!

Cum accesorizăm unghiile de sărbători - Jessica cosmetics
Jessica cosmetics

Jessica Cosmetics este un brand de renume în industria unghiilor naturale. Compania are reprezentanțe în mai mult de 60 de țări. Sistemul de înfrumusețare a unghiilor adus la viață de Jessica Vartoughian porneste de la premiza că așa cum există diverse tipuri de piele și de păr, și unghiile sunt de mai multe tipuri: normale, uscate, deteriorate și casante și fiecare necesită o îngrijire adecvată.

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*