Cum ajutăm unghiile și cuticulele să se regenereze?

Așa cum mâinile trebuie hidratate și îngrijite, astfel încât să nu îmbătrânească prematur, la fel și unghiile trebuie să fie mereu sănătoase și puse în evidență printr-o manichiura delicată cu orice ocazie.

Care sunt ingredientele active ce determină regenerarea rapidă și eficientă a unghiilor și cuticulelor uscate și cum acționează acestea?

• ULEIUL DE ARGAN regenerează eficient unghiile și cuticulele uscate;
• ULEIUL DE RICIN este renumit pentru proprietățile de regenerare, crește rezistența unghiilor și le conferă strălucire, hrănind și hidratând cuticulele;
• ULEIUL DE MASLINE hidratează intensiv și hrănește unghiile deteriorate și cuticulele;
• ULEIUL DE SUSAN înmoaie cuticulele dure din jurul unghiei și calmează iritațiile;
• ULEIUL DE AVOCADO netezește și hrănește cuticulele uscate și crăpate din jurul unghiei.

Cum ajutăm unghiile și cuticulele să se regenereze? Cu noul ser pentru regenerarea unghiilor și a cuticulelor – Feminohelp Unghii

Formula inovatoare, îmbogățită cu 5 uleiuri naturale, întărește și restaurează unghia, protejând-o împotriva ruperii și despicării. Grație concentrației mari de ingrediente active, unghiile fragile și mate devin netede, puternice și lucioase fără prea mare bătaie de cap.

Citește și:
Epilarea definitivă. Întrebări și răspunsuri

Pentru a obține efectul maxim asupra unghiei, Feminohelp Unghii, ser pentru regenerarea unghiilor, se aplică direct pe unghiile naturale în perioada de pauză dintre sesiunile de ojă semipermanentă sau de fiecare dată înainte de utilizarea ojei obișnuite. Aplicarea serului concentrat pe unghiile cu ojă normală sau semipermanentă va acționa asupra cuticulelor, menținând astfel efectul sănătos și hidratat al unghiilor pe termen lung.

Este binecunoscut faptul că apa sărata și soarele deshidratează puternic părul și pielea.

Tocmai de aceea, în fiecare zi după aplicarea cremei hidratante, nu uita de Feminohelp Unghii atât pentru unghiile de la mâini, cât și de la picioare, iar cuticulele fragile și deteriorate vor străluci din nou de sănătate.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*