Cum hidratăm părul uscat? Plus cel mai nou produs pentru îngrijirea părului în sezonul rece

Cum hidratăm părul uscat

Frigul, vântul și aerul rece afectează rezistența firului de păr deshidratându-l, predispunându-l la cădere, rupere și despicare. Ce produse folosim și cum hidratăm părul uscat în sezonul rece? Iată câteva idei de la specialiștii SP!

Părul normal, dar în mod special cel uscat și deteriorat, are nevoie de tratamente de îngrijire care să îl protejeze și să îl hidrateze în profunzime. Acesta are nevoie de o mai mare atenție în sezonul rece, iar hidratarea devine regula de bază în aceste luni.

De ce se usucă părul?

Părul este higroscopic, adică absoarbe şi elimină în mediul înconjurător molecule de apă. Elasticitatea, forma, textura și capacitatea de modelare sunt toate determinate de conținutul de apă din firul de păr. În timpul uscării părului şi a expunerii la soare sau la o umiditate scăzută în aer, apa se evaporă atât de la suprafaţă cât şi din interiorul firului de păr. Atunci, părul îşi pierde elasticitatea şi devine uscat şi casant.

Care sunt principalii factori care determină tendința de uscare a părului?

  • Umiditate scăzută din aer (aer uscat din cauza încălzirii centralizate iarna) duce la pierderea hidrătării
  • Soarele, solarul, sauna uscată sau coafări excesive cu feonul poate usca părul
  • Apa cu clor din piscine şi apa sărată

Cum ştii că părul tău este deshidratat?

  • Structura părului nu este neapărat degradată, dar se simte uscată la atingere
  • Părul nu are luciu
  • Părul este foarte puţin elastic şi este greu de modelat
  • Părul lung pierde lipidele în timp şi prezintă semne de uscare

Cum hidratăm părul uscat?

Cu noul ser Hydrate Emulsion de la System Professional. System Professional a creat o noua gamă revoluționară de îngrijire pentru prin care părul deteriorat și uscat este hidratat în profunzime și își recapătă energia.

Gama Hydrate a fost special creată pentru a restabili hidratarea din interiorul firului de păr şi a-i echilibra structura. Tratamentul intensiv de reparare Hydrate Emulsion hrăneşte şi protejează structura degradată a părului, atât la exterior cât și la interior. Astfel, părul uscat este hidratat în profunzime, uşor de pieptănat şi nu se mai electrizează.

Citește și:
Bonilash – Secretul sprâncenelor perfecte!

Cu o mare putere de penetrare, spuma Hydrate Emulsion conține substanțe active care pătrund în interiorul frului de păr lăsând părul mătăsos, mai ușor de aranjat și strălucitor.

Părul se transformă complet datorită Complexului Formamoist care conferă părului hidratare de lungă durată şi o protecţie activă împotriva uscării. Formula inovatoare conţine elemente care oferă hidratare chiar şi părului fin, fără să-l încarce.

Sursă foto: pixabay.com

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*