De ce cade părul și cum oprim acest simptom neplăcut?

De ce cade părul? Pierderea firelor de păr este un subiect foarte vast. Atunci când ne propunem să rezolvam această problemă este important să vedem care sunt cauzele ei.

• De natura genetica atunci cand mostenim pe cineva din familie cu probleme de calvitie.
• Stresul. Acesta are un impact negativ si asupra parului. Este unul din principalii factori care duc la cadere.
• Hormonale, in special la femei genereaza cadere mai ales dupa nastere, cand procesul este foarte accelerat, si de fiecare data cand sunt dereglari de aceasta natura.
• Dieta. Daca nu avem o dieta corecta, daca se tin cure de slabire drastice fara indrumarea unui nutritionist, daca nu oferim organismului necesarul de vitamine, fier, minerale etc.
• Sanatatea, in cazul unor boli cronice unde se fac tratamente foarte puternice.
• Mediul, praful, noxele, razele UV

De ce cade părul? Edy Virag, Brand Ambasador Nioxin Romania, ne explică

Primul pas in gasirea raspunsului la intrebarea de ce cade părul este pastrarea unui SCALP sanatos si curat, fara descuamare si exces de sebum. De aceea, este important sa alegem un sampon potrivit care curata delicat scalpul si parul si il pregateste pentru tratamente ulterioare.

Intr-o etapa urmatoare putem aplica un conditioner conceput special pentru persoanele care se confrunta cu pierderea parului. Acesta poate fi utilizat atat pe lungimi, cat si pe scalp. Dupa clatire, un tratament leave-in cu antioxidanti si extracte din plante incheie procesul de ingrijire.

Citește și:
De ce se decolorează părul vopsit? 3 cauze care duc la ștergerea nuanței din păr

Dat fiind ca pierderea parului difera de la persoana la persoana, este foarte importanta analiza si stabilirea unei diagnoze corecte.

Aceasta se poate face in saloanele de coafura NIOXIN cu un aparat special, NIOSCOPE, care permite observarea in detaliu a scalpului si a firelor de par. Plecand de la observatiile facute cu ajutorul acestuia se recomanda un tratamentul NIOXIN personalizat pentru cele mai bune rezultate.

Sursă foto: pixabay.com

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*