Dr. Carlos GONZALEZ, renumitul pediatru spaniol, susține la București conferința “Mami, dă-mi să mănânc CE, CÂT și CÂND vreau!”

dr. Carlos Gonzalez la București

Dr. Carlos GONZALEZ, un recunoscut pediatru de origine spaniolă, specialist în alăptarea, nutriția, creșterea și somnul copilului mic vine în București să susțină conferința  “Mami, dă-mi să mănânc CE, CÂT Și CÂND vreau!”.

Pe 14 octombrie, într-o Conferință de jumătate de zi, Dr. Carlos GONZALEZ ne va explica cum să abordăm alimentația copiilor astfel încât să creștem copii sănătoși, atât fizic, cât și emoțional. Va vorbi și despre cum să privim diferit graficele de greutate, astfel încât să ne servească cât mai bine în evaluarea stării de sănătate a copilului.

În cadrul Conferinței “Mami, dă-mi să mănânc CE, CÂT și CÂND vreau!”, vei afla de la Dr. Carlos Gonzalez, renumitul medic pediatru cum să faci mesele plăcute, fără griji și să crești copii cu obiceiuri alimentare sănătoase.

Dr. Carlos GONZALEZ, autorul mai multor cărții de succes internațional, printre care ”Copilul meu nu-mi mănâncă”, ne îndeamnă să ținem cont de semnalele transmise de către copil atunci când vine vorba de alimentație.

Citește și:
De ce este vitamina D suport în dezvoltarea armonioasă a micuților

Întâlnim diferite comportamente alimentare, iar modul în care mănâncă un copil mic va avea efecte asupra stilului alimentar și a sănătății sale pentru restul vieții!

Spre exemplu: dacă un bebeluș este „forțat” sau „păcălit” să mănânce anumite alimente, este posibil să nu le mai poată mânca atunci când devine adult. Sau, dacă este șantajat sa „mai ia o linguriță pentru mama”, va asocia mâncarea cu anumite sentimente. Astfel, poate deveni o persoană care apelează excesiv la mâncare, doar din nevoia de iubire sau confort.

Copiii nu sunt stimulați să capete obiceiuri alimentare sănătoase prin forță sau păcălire!

Relatia acestora cu mâncarea are nevoie să se dezvolte natural. Copiii știu mai bine decât noi, adulții, să-și asculte organismul. Tot ce trebuie să facem noi este să le ascultăm semnalele și să le oferim posibilitatea de a mânca liniștiți alimentele sănătoase de care au nevoie.

Mai multe detalii gasesti pe pagina Conferinței.

Pentru înscrieri, contactați Asociația ProMAMA!

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*