Cea de-a patra editie a campaniei nationale Fabrica de Clatite Tefal – reinventarea desertului din copilările

Fabrica de Clatite Tefal

Voie buna, arome fine si bineinteles …multe clatite! așa a fost atmosferta la cea de-a patra editie a campaniei nationale Fabrica de Clatite Tefal.

Ne-am dorit ca cea de-a patra editie a Fabricii de Clatite Tefal sa fie despre oameni si despre bucuria pe care desertul copilariei ni-l aduce de fiecare data. Suntem onorati ca si in acest an i-am avut alaturi pe prietenii nostri din presa si social media si am savurat momente inedite cu zambetul pe buze. Pentru noi, Fabrica de Clatite a coincis anul acesta cu lansarea noilor tigai editie limitata –Tefal Mini Chefs, care nu doar te ajuta sa prepari cele mai gustoase clatite, dar si dau un look modern bucatariei datorita desenului de pe spatele tigaii, obtinut prin tehnologia patentata Tefal de injectare cu cerneala. Ii invitam pe toti iubitorii de clatite si nu numai, sa ne insoteasca pe parcursul acestei calatorii”, a declarat Gabriela Velicu, Trade Marketing Manager Groupe Seb.

Un eveniment ”gustos” alaturi de Buzdu si Morar

Fabrica de Clatite Tefal

 

Inarmati cu zambete si voie buna, vedete si bloggeri si-au setat busolele, au introdus longitudinea si latitudinea corecta si au pornit catre Linea/ Closer To the Moon, punctul de intalnire al pasionatilor de gatit si de calatorii.
Atmosfera a fost intretinuta de Mihai Morar si Daniel Buzdugan, responsabili cu distractia pe durata intregului eveniment. Magiunul de Topoloveni produs de Sonimpex, celebrul brand de tara, 100% natural, fara zahar adaugat, a desavarsit gustul clatitelor pregatite cu drag de cei prezenti.

Intră în concursul anuntat in cadrul evenimentului Fabrica de Clatite Tefal

Tefal te invita sa redescoperi placerea de a savura desertul copilariei si te premiaza pana pe 30 aprilie, cu plinuri de benzina, biciclete Pegas sau un pasaport de calatorie in valoare de 2500 de euro! Detalii pe pagina de Facebook oficială Tefal!

Fabrica de Clatite Tefal

#FabricaDeClatite #IlovePancakes #Tefal


Foto: PR Tefal

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*