Florentina Opriș: ”Când nu faci mișcare, ești ca o mlaștină. Alegeți să fiți râuri curgătoare!”(VIDEO)

cum ne ajută sportul să slăbim

Sport, alimentație sănătoasă și echilibru emoțional. Trei ingrediente despre care am vorbit în cadrul unui eveniment organizat de Gerlinea, producător de batoane, substitute de masă, dar și de suplimente alimentare pe bază de plante.

În cadrul evenimentului, Florentina Opriș, ambasador al vieții sănătoase, sportului și alimentației echilibrate, a vorbit despre importanța mișcării în viața noastră  și despre cum ne ajută sportul să slăbim.

Citește și:
Gerlinea Drenor Detox Bio sau cum să faci o cură de detoxifiere blândă, pe bază de plante?

”Consecvența este cea mai importantă în viața noastră! Teoretic, știm toți ce avem de făcut, ideea este că nu aplicăm și nu suntem consecvenți în ceea ce facem. Pentru mine, sportul înseamnă un mod de a respira și așa ar trebui să însemne pentru toți. Dincolo de aspectul slăbirii, organismul are peste 800 de mușchi care trebuie puși la treabă”.

Florentina Opriș: ”Când nu faci mișcare, ești ca o mlaștină. Alegeți să fiți râuri curgătoare!”

Prezentatoarea tv a mai spus că activitatea fizică este sursă de energie, o sursă de stare de bine și cea mai ușoară modalitate de a slăbi.

”Orice dezechilibru se reface cu ajutorul mișcării. Când nu faci mișcare ești ca o mlaștină. Iar când faci mișcare ești ca un râu curgător. Alegeți să fiți râuri curgătoare, limpezi, pe care toată lumea le admiră!”

Cum ne ajută sportul să slăbim?

Cum ne ajută sportul să slăbim? Efortul fizic trebuie sã facã parte din viața noastrã cotidianã, însã poate acesta sã ne ajute în mod concret sã slabim? Dacã da, ce tip de activitate sã alegem ca sã obținem un rezultat mai bun la capitolul „remodelare”? Iatã sfaturile Gerlinéa, expert în slãbire

Citește și:
Sfaturi pentru o alimentaţie sănătoasă

Sportul ne poate ajuta sã slãbim?
Ei bine, activitatea fizicã este principalul factor de prevenție a surplusului de kilograme. Motivul? Muşchii consumã energie chiar şi când se aflã în repaos. Deci, într-un cuvânt: cu cât suntem mai musculoşi, cu atât slãbim mai mult, chiar şi pur şi simplu dormind.

E nevoie de un efort fizic intens ca sã arzi grãsimile?
Nu musai. Ceea ce conteazã în mod real este sã faci sport în mod regulat, de preferințã un sport de anduranțã. Şi, dacã e posibil, dimineața sau pânã cel mai tarziu spre prânz. Activitatea sportivã regulatã este cel mai bun mijloc de menținere a greutãții dupã ce ai slãbit.

Pe ce sport sã pui accent?
Totul ține de morfologia corporalã a fiecãruia, dar şi de preferințe. Pentru cã e important sã îți şi placã activitatea fizicã aleasã. Dacã vrei un corp armonios, atunci ai nevoie de mai multe tipuri de activitãți sportive care sã îți punã la treabã grupuri diferite de muşchi: gimnasticã şi pilates, cycling, înot, mers rapid…

Sursă foto: PR Gerlinea

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*