5 fructe care te ajută să slăbești!

Cauți exemple de fructe care te ajută să slăbești? Alimentaţia sănătoasă te face să te simţi bine şi să arăţi bine. Vara aduce multe opţiuni de hrană sănătoasă, care au, în general, un conţinut ridicat de apă, acest lucru fiind benefic pentru a te menţine hidratată şi în cea mai bună formă fizică.

Încearcă fructele de vară care te vor ajuta să te simţi bine, să ai o sănătate bună şi o siluetă de invidiat! Iată sfaturile cercetătorului dr. Horaţiu Albu, master în biologia moleculară.

Fructe care te ajută să slăbești! Lista specialiștilor!

Ananasul
Acest fruct se afla printre primele în topul celor mai eficiente fructe care te ajută să slăbești, dar și al fructelor care oferă o cantitate considerabilă de vitamina C organismului. Aduce şi bromelaina, enzima vegetală importanţă ce acţionează asupra proteinelor. Consumat în formă naturală sau că suc realizat prin presarea la rece, ananasul echilibrează organismul, susţine sistemul imunitar şi are rol antioxidant.

„Sucul de ananas este important în detoxifiere! Una dintre cele 5 zile ale „Kitul 5 zile -5% Dr. ALBU Selections®”este dedicată exclusiv ananasului”, afirmă cercet. dr. Horaţiu Albu.

Pepenele verde
Pepenele este pe lista de recomandări când vine vorba des fructe care te ajută să slăbești. Aduce multă apă, un conţinut caloric relativ scăzut şi o cantitate semnificativă de citrulina care ajută la menţinerea rezervelor de arginina, importanta în detoxifiere.

Pepenele este bogat în fibre dietetice fapt ce ajută la menţinerea colonului curat, ajutând la depurarea organismului. Aduce şi glutation care ajută la îmbunătăţirea funcţiei de detoxifiere hepatică deoarece acest compus este cel mai puternic agent antioxidant şi detoxifiant propriu organismului. Acest fruct este o bună sursă de potasiu, element care echilibrează cantităţile mari de sodiu din dietele noastre fapt ce va sprijini activitatea rinichilor, inimii, vaselor şi nu numai.

Încearcă fructele de vară care te vor ajuta să te simţi bine, să ai o sănătate bună şi o siluetă de invidiat!

Fructele roşii de pădure
Afinele sunt una dintre cele mai vindecătoare fructe. S-a constatat că reduc inflamaţia în urma multor studii pe animale, au proprietăţi antivirale şi ajuta la blocarea toxinelor de la trecerea barierei hemato-encefalice pentru a nu avea acces la creier. Zmeura are un conţinut redus de calorii, făcând-o un fruct ideal pentru persoanele care doresc să piardă în greutate. Indicele glicemic al zmeurului este de 3. Aceste fructe au un efect redus asupra zahărului din sânge, ajutându-ne să îl menţinem şi să-l păstrăm la un nivel normal.

Au antociani şi vitamina C, un complex de antioxidanţi puternici, extrem de important pentru bunăstarea organismului. Şi căpşunile pot fi introduse printre ele. Aceste fructe de pădure aromate sunt una dintre cele mai bune surse de vitamina C, cu 163% din valoarea zilnică într-o singură porţie. Ele oferă un sentiment fizic de uşurinţă, satisfăcând, de asemenea, papilele gustative.

Lămâile
Acest fruct ajută la restabilirea echilibrului pH-ului corpului. Ficatul iubeşte lămâile, deoarece sunt un stimulent minunat pentru acesta şi este un dizolvator al acidului uric şi al altor factori nocivi. În plus, lămâile ajută la curăţarea rinichilor.

„Programul Bio-Dietetic de Detoxifiere cu ajutorul Kitului 5 zile -5% Dr. ALBU Selections® este un program eminamente nutriţional, de calitate Bio care decurge fără pastile, pilule sau alte chimicale care se adresează persoanelor ocupate, dar preocupate de sănătatea şi aspectul fizic”, spune specialistul.

Vara aduce multe opţiuni de hrană sănătoasă

Avocado
Avocado conţine glutation care ajută ficatul să detoxifice substanţele chimice sintetice. Poate, de asemenea, să scadă colesterolul rău şi să îl îmbunătăţească pe cel bun ajutând la menţinerea pe timp mai îndelungat a sănătăţii vaselor şi inimii.

Grapefruit
Grapefruit-ul are un conţinut bogat de vitamina C, ceea ce-l face benefic pentru întregul organism. Și îl pune pe lista sănătoasă de fructe care te ajută să slăbești.

Acest fruct acrişor conţine multă apă, 90%, cantităţi importante de calciu, fier, fosfor şi potasiu, vitamina A, dar şi vitaminele B1 şi B2. Însă cea mai importantă acţiune a lui este aceea dee a stimula o anumită faza de detoxifiere hepatică a chimicalelor venite în organism din mediul înconjurător pe calea alimentelor, medicamentelor şi cosmeticelor.

O soluţie sănătoasă, indiferent de anotimp, este Programul Bio-Dietetic de Detoxifiere cu ajutorul Kitului 5 zile -5% Dr. ALBU Selections®

„O soluţie simplă şi foarte sănătoasă, indiferent de anotimp, este Programul Bio-Dietetic de Detoxifiere cu ajutorul Kitului 5 zile -5% Dr. ALBU Selections®, pe care l-am conceput astfel încât, în cele 5 zile, să nu suferiţi în mod supărător de foame, ba chiar – în condiţiile în care se respectă ritmicitatea celor 5 mese – foamea este aproape inexistentă.

Citește și:
Ce mănânci la birou? Slăbește în orele de program

Fiecare zi de program are 5 mese (mic dejun, gustare de dimineaţă, prânz, gustare de după-amiază şi cina), care sunt construite din câte 150ml din sucul corespunzător zilei respective şi 2 tablete (gustările) sau 3 tablete (mesele principale) din 3 PAULY Paine Crocantă Fără Gluten. Această schemă, de câteva zile de dietă hipocalprica săracă în grăsimi şi proteine declanşează în celulă pentru scurt timp autofagia ceea ce are ca şi consecinţă reciclarea celulară şi prelungirea duratei de funcţionare a acestei.”, afirmă cercet. dr. Horaţiu Albu.

„Multe dintre vegetalele consumate vara au un conţinut mult mai scăzut de carbohidraţi decât legumele de iarnă, pline de amidon. Vara este un moment mult mai prielnic pentru detoxifiere deoarece fructele şi legumele sunt disponibile într-o varietate largă, iar organismul mult mai receptiv la efectele unui turn-over crescut al apei. De asemenea, atunci când este cald, detoxifierea este facilitată. Conceptul de detoxifere – Kitul 5 zile -5% Dr. ALBU Selections® îmbină proprietăţile nutritive, detoxifiante, depurative şi anti-aging extrem de fiziologice ale unor sucuri bio cu acţiunea de scădere a masei corporale şi de micşorare a încărcăturii glicemice a alimentaţiei, indusă de dietă hipocalorica corespunzătoare celor 5 zile”, explică cercet. dr. Horaţiu Albu, master în biologia moleculară.

„Pe perioada celor 5 zile de program cu Kitul 5 zile -5% Dr. ALBU Selections®, puteţi consuma şi alte lichide precum apa, cafea sau ceaiuri, dar şi fructe, verdeţuri şi zarzavaturi proaspete care au un conţinut micronutritional bogat, sunt suculente şi răcoritoare”, completează specialistul.

Sursă foto: PR

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*