Hainele create de Alexandru Constantin, realizator PrimaTV, au ajuns in America pe podium alaturi de Dior

haine Constantin Limited

Dupa ce anul trecut a lansat prima colectie, la inceputul acestui an, hainele si accesoriile Constantin Limitied, creatia vedetei de la Prima TV, Alexandru Constantin, au defilat pe covorul rosu la Florida Film Festival in Miami alaturi de Dior. 

“Cand am aflat nu am dormit o noapte. Noi de abia ne lansasem si invitatia a venit ca un fulger. Erau foarte multe de pregatit, de la piesele vestimentare in sine, materialele de marketing, plus toate detaliile de la Miami – manechini pentru defilare … Nu aveam nimic organizat, nici biletele de avion. Alaturi de Alexandra Istrati, Directorul de Creatie care a si condus si gestionat totul in America am pregatit totul pana in cel mai mic detaliu in mai putin de o saptamana. Nu am fi vrut sa ne dezamagim clientii, prietenii si pe toti cei care au crezut in noi”, a declarant vedeta PRIMA TV.

America este intr-adevar taramanul viselor devenite realitate

„Stiam ca va fi un standard foarte inalt, deoarece intre brandurile care acceptase sa fie alaturi evenimentului se Numara Dior si Gout de Diamants (Taste of Diamonds) cea mai scumpa sampanie din lume – o singura sticla costa 1,8 milioane dolari. Dar am fost focusati in fiecare moment pe ce trebuie noi sa facem si am muncit fara sa ne gandim decat ca oamenii cred in noi si ne apreciaza deja munca si pentru ei facem tot. Vreau sa felicit organizarea. Totul a fost impecabil si la un standard extraodinar”, a mai adaugat Constantin.

Alexandru Constantin despre colectia Constantin Limited: ”America a inseamnat maturizarea mea”

Ii sunt recunoscator lui Dumnezeu pentru aceasta experienta. A venit repede si nu ne-a da timp de gandire. Pur si simplu am actionat. Acum suntem mai motivati mai mult ca niciodata datorita reactiilor extraordinare si a energiei cu care ne-am incarcat. Colectia a fost aplaudata la scena deschisa! Ne vedem in showroomul din Bucuresti si pe shopul Constantin Limited online,” mai spune prezentatorul TV despre experienta care i-a schimbat viata si afacerea.

Spre finalul anului trecut, a fost lansata colectia de haine si accesorii barbatesti create special pentru barbatul modern care alege simplitatea si eleganta, care apreciaza detaliile reinterpretate ce ii asigura unicitatea. Proiectul este creat de vedeta Alexandru Constantin si, intr-un timp foarte scurt, a inregistrat un moment demn de invidiat.

Este vorba despre participarea la Florida Hollywood Film Festival, eveniment unde colectia Constantin Limited a fost prezentata pe covorul rosu alaturi de Dior in seara de 11 februarie. De asemenea, la eveniment a fost implicat si brandul Gout de Diamants (Taste of Diamonds), cea mai scumpa sampanie din lumea, o sticla ajungand la 1,8 milioane dolari.

Piesele vestimentare semnate Constantin Limited au putut fi admirate pe covorul rosu…

…in seara de inchidere a festivalului, inainte de decernarea marilor premii, in una din cele mai exclusiviste locatii din Hollywood Miami- Grand  Beach Hotel Miami. Delegatia Constantin Limited de la Miami a fost condusa de Alexandra Istrati.

„Am acceptat invitatia cu mare entuziasm si am apreciat ca este un semn foarte bun pentru parcursul nostru de pana acum. Desi suntem un brand tanar, proaspat lansat, munca noastra este incurajata de acest eveniment si ne vom ambitiona sa mergem mai departe mai ambitiosi si mai motiviati. Este o onoare sa oferim barbatului modern piese vestimentare care sa ii puna in evidenta personalitatea in cel mai firesc mod posibil”, Alexandra Istrati, Director Creatie, Co-Owner Constantin Limited.

„Florida Film Festival este un eveniment care ne-a provocat sa fim la inaltimea celor mai intalte standarde. Faptul ca piesele noastre vestimentare vor fi pe acelasi covor rosu cu Dior,  un brand care a scrie si continua sa scrie istorie, este o onoare. Acest lucru a fost posibil datorita clientilor nostri care au crezut in noi si au ales simplitatea, eleganta si stilul.”, Alexandru Constantin, Co-owner Constantin Limited.

Alexandru Constantin prezintă Focus Monden la Prima TV. Cel mai nou proiect al lui Alexandru este Constantin Limited – haine si accesorii pentru bărbați. Mai multe detalii găsiți aici: www.constantinlimited.com.


Foto: PR

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*