Cum își dezvoltă copilul independența la locul de joacă?

locul de joacă Gymboland

Cu cât copilul explorează mai mult lumea și socializează, cu atât dependența de părinte scade! Astfel, cel mic învață să se joace liber cu cei de vârsta sa. De aceea, activitățile de la locul de joacă sunt importante în dezvoltarea copiilor!

”La locul de joacă Gymboland am analizat fiecare etapă a dezvoltării copiilor. Am văzut copii crescând sub ochii noștri și am devenit mai buni cu fiecare moment și fiecare lecție învățată de cel mic”, spun reprezentanții locurilor de joacă.

Toate locațiile Gymboland urmează o filosofie. Această filosofie este focusată pe încurajarea independenței copilului, pe creșterea încrederii și dezvoltarea abilităților sale sociale.

Locul de joacă Gymboland -o lume potrivită pentru fiecare moment al vieții copilului tău.

La vârsta de un an și ceva, niciun copil mic nu poate să stea mai mult de 15 minute fără părinți, dar limita poate să fie extinsă cu fiecare lună ce trece. ”Am amenajat locul cu jucăriile și instrumentele potrivite pentru acest ,,ritual” al devenirii, pentru fiecare copil și fiecare tip de personalitate. Un copil încântat de jucăriile nu își caută părinții. Fiecare obiectiv al nostru este atins nu doar prin mijlocirea jucăriilor, ci și prin atenția și grija acordată de echipa de la locul de joacă Gymboland”, au mai spus reprezentanții locului de joacă.

Citește și:
Dr. Carlos GONZALEZ, renumitul pediatru spaniol, susține la București conferința “Mami, dă-mi să mănânc CE, CÂT și CÂND vreau!”

Locațiile Gymboland dispun și de tehnologie modernă, atât de benefică și de prezentă în viața adulților. Aici, părinții își pot finaliza în liniște proiectele sau pot socializa cu alți părinți, acompaniați fiind de o ceașcă de cafea sau ceai. Și tot grație tehnologiei, copiii cunosc realitatea în care trăiesc, se adaptează la ea și pășesc hotărâți spre o lume care-i așteaptă cu brațele deschise.

La locul de joacă Gymboland sunt bile de burete în felurite culori, tobogane, straie de prințese, zâne-bune, polițiști și doctori. Prăjituri sănătoase și proaspete, cărucioare de cumpărături și bucătării în miniatură. Toate le facilitează copiilor accesul în lumea celor mari. Și tot aici este spațiul acela perfect pentru sărbătorit zile de naștere cu cei mai simpatici amici și personaje de poveste. Toți îndeplinesc dorințe și pictează copiii pe față.

Personalul de la locul de joacă Gymboland din toate cele opt locații este extrem de bine pregătit. Fiecare activitate și interacțiune cu copiii este fructificate în dezvoltarea lor armonioasa și să fie mereu în siguranță când zburdă pe acest tărâm de vis al copilăriei fericite.

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*