Cum realizezi un machiaj de seară potrivit la festivalurile de muzică! Sfaturi de la make-up artiști și poze!

Cum realizezi un machiaj de seară potrivit la festivalurile de muzică? Dacă vrei să fii în centrul atenţiei la evenimentele muzicale ale toamnei, iată 5 tipuri de make-up pe care le poţi adopta! Sfaturi profesioniste de la make-up artiști!

Febra festivalelor muzicale este în toi! Dacă eşti în pană de idei cu privire la machiajul ideal pentru concertele în aer liber, Andreea Haş, make-up artist BottegaVerde.ro îţi vine în ajutor! Iată top 5 tendinţe de machiaj pe care trebuie să le adopţi dacă urmează să participi la un astfel de festival şi îţi doreşti să fii în centrul atenţiei!

Citește și
De ce e bine să folosim demachiant și loțiune tonică?

Cum realizezi un machiaj de seară potrivit la festivalurile de muzică? Andreea Haş, make-up artist BottegaVerde.ro îţi vine în ajutor! 

Ochi sclipitori
Pentru un look glamour, alege să apelezi la ajutorul nuanţelor metalice, cum ar fi de bronz şi aurii, care arata spectaculos pe un fundal de ten mediu.

Alege Umbra intensă – fard de pleoape umed/uscat cu ulei de jojoba şi vitamina e – bej sau My color – fard de pleoape cu acid hialuronic şi pulbere de perle de apă dulce – gri. Este o pulbere foarte fină cu o culoare intensă. Textura cremoasa şi fină, care este foarte uşor de aplicat, nu încarcă pleoapele. Perfectă pentru a transforma machiajul în ceva de efect, iar privirea ta într-una profundă şi strălucitoare. Fiecare nuanţă poate fi aplicată pe pleoapa cu degetul său cu o periuţă pufoasă!
„Pentru machiajul de festival alege pleoapele sclipitoare, dar nu exagera. Sunt jucăuşe şi îndrăzneţe, accentuând privirea şi oferindu-i un aer seducător. În cantitatea potrivită, acest machiaj poate fi purtat şi la concertele din timpul zilei” , spune Andreea Haş, make-up artist bottegaverde.ro

Look de prinţesă
Culorile care trebuie folosite dacă îţi doreşti să adopţi un look cuminţel, de prinţesa, sunt roz pal sau verde. Încearcă My color – fard de peoaple cu vitaminele A şi E şi coenzima Q10 – roz sau My color – fard de pleoape cu vitaminele a şi e şi coenzima q10 verde. Pulbere pigmentată cu acţiune iluminatoare.

Textura inovatoare, moale, confortabilă şi uşor de aplicat, chiar şi cu degetele, permite un make-up rapid şi o culoare sublimă, ce rămână intactă pentru mult timp. Disonibila în culori mate sau perate, pentru combinaţii nesfârşite şi efecte extraordinare. Ideală pentru un look mai creativ! Pulbere pigmentată cu acţiune iluminatoare şi o textură inovatoare, uşor de aplicat, chiar şi cu degetele, permite un make-up rapid şi o culoare sublimă, ce rămâne intactă pentru mult timp.
„Pentru un look complet, optează pentru un ruj pal, în nuanţe de crem sau roz şi apelează la ajutorul unui balsam de buze cu unt de mango şi ceramide din floarea soarelui, care conţine şi factor de protecţie solară, special pentru a îţi proteja buzele de razele toride ale soarelui” , declară Andreea Haş.

Stilul Cleopatrei, caracterizat prin evidentierea ochilor cu ajutorul eyeliner-ului negru, la modă

Stilul Cleopatrei
Stilul Cleopatrei se caraterizeaza prin evidențierea ochilor cu ajutorul eyeliner-ului negru. Tusul trebuie să fie aplicat astfel încât să se continue de la colţul interior al ochiului până la colţul exterior, cu o linie dreaptă şi subţire.

Apelează la ajutorul unui Graphic Pen Eyeliner. Acest produs este un tus de ochi pentru aplicare profesională, care va trasă linii foarte exacte pe ploapele tale. Ai nevoie de linii foarte fine, pentru că având nişte ochi proeminenţi, vei vrea să estompezi într-un fel mărimea lor.

Smokey-eyes
Un machiaj de seară potrivit la festivalurile de muzică este și smokey eyes. Realizat cu un fard de pleoape gri grafit strălucitor, va arăta minunat indiferent de culoarea ochilor tăi.

Pulberea gri este foarte pigmentata şi are acţiune iluminatoare. Textura inovatoare, moale, confortabilă şi uşor de aplicat, chiar şi cu degetele, permite un make-up rapid şi o culoare ce rămâne intactă pentru mult timp. Este disonibila în culori mate sau perate, pentru combinaţii nesfârşite şi efecte extraordinare.

În acest sezon, regulile unui machiaj de seară potrivit la festivalurile de muzică sunt buzele în culori tari, ţipătoare, care să iasă imediat în evidenţă!

Buze în culori stridente
La aceste festivaluri te poţi juca oricât îţi doreşti cu imaginaţia şi poţi purta orice! Dacă nu îţi place foarte mult să te machiezi, dar vrei totuşi să ieşi în evidenţă, poţi opta prin a-ţi accentua buzele! În acest sezon, regulile unui machiaj de seară potrivit la festivalurile de muzică sunt buzele în culori tari, ţipătoare, care să iasă imediat în evidenţă!

Îndrăzneşte să foloseşti struguri roşii – ruj intens hidratant cu extract de struguri roşii şi acid hialuronic – mov prună. Acest produs este mai mult decât un ruj, având un intens tratament de hidratare încă de la prima aplicare.

„Oricare ar fi machiajul pe care te-ai decis să-l adopţi, nu uita că trebuie să-ţi protejezi tenul! Atât fondul de ten, cât şi baza de machiaj ar trebui să conţină factor de protecţie solară, cel puţin SPF 15, deşi ideal ar fi SPF 30. Fondul de ten trebuie să fie mult mai lejer şi waterproof (rezistent la apă), pentru a rezista pe timp idelungat ”, declară make-up artistul Bottega Verde.ro.

Optează pentru un machiaj de seară potrivit la festivalurile de muzică și alege cu atenţie cosmeticele pe care le foloseşti

Avantajul folosirii acestui fond de ten constă în faptul că nu mai necesită fixarea cu pudră, evitând astfel încărcarea tenului.

Citește și:
Machiajul de zi, necesitate sau tabiet?

Fondul de ten Skin Voile hidratant cu „efect de piele perfectă” cu acid hialuronic şi aquaphyline®, SPF15 este tot ceea ce ai nevoie pentru aceste festivaluri! Confortabil şi atât de uşor şi neted, prin câteva picături dezvăluie frumuseţea tenului, corectând umbrele, porii vizibili, ridurile de suprafaţă, roşeaţa şi tenul gras, protejând în acelaşi timp tenul de radiaţiile ultraviolete specifice anotimpului.

Dacă îţi doreşti să afişezi un look trendy la festivalurile la care urmează să participi, optează pentru un make-up în tendinţe şi alege cu atenţie cosmeticele pe care le foloseşti.

Laboratoarele BottegaVerde.ro au creat produse speciale pentru îngrijirea tenului, care ajută la refacerea pielii expusă factorilor nocivi de mediu! Profită de ingredientele naturale pentru a îţi proteja pielea, a o face mai puţin susceptibilă la agresiunile externe şi pentru a atenua aspectele inestetice datorate factorilor nocivi la care tenul este expus în fiecare zi.

Sursă foto: PR BottegaVerde.ro

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*