Despre beneficiile Nan Optipro, un produs pe bază de lapte pentru copii mai mari de 3 ani

S-a lansat un nou produs pe bază de lapte – Nan Optipro, special conceput pentru copiii cu vârsta peste 3 ani.

Alimentația completă, bogată în minerale și vitamine joacă un rol primordial în dezvoltarea armonioasă a copiilor, mai ales în primii ani de viață când laptele este principalul ingredient în nutriția acestora. Completarea alimentației solide cu lapte poate continua și după vârsta de trei ani.

Despre Nan Optipro

Nestlé a dezvoltat gama de produse dedicate celor mici cu un nou produs pe bază de lapte – Nan Optipro. Este un lapte destinat copiilor de peste 3 ani, ca parte lichidă a alimentației, dezvoltat pe baza cercetărilor producătorului în domeniul nutriției și sănătății copiilor.

Acest nou produs onține o combinație unică de ingrediente, susținând o bună dezvoltare fizică și mentală a copiilor în această etapă, ajutând astfel la oferirea unei baze puternice pentru viitorul lor, adică o cantitate adecvată de proteine, dar și un aport de Vitamina D, precum și calciu și fier.

Despre sănătatea copiilor noștri

Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar al copiilor și, alături de Calciu, este necesară pentru creșterea și dezvoltarea normală a oaselor la copii. Fierul contribuie la dezvoltarea cognitivă, iar iodul contribuie la creșterea normală a copiilor.

Începând cu vârsta de 3 ani, copiii devin tot mai activi, merg la grădiniță, se joacă, învață și continuă să aibă nevoi nutriționale specifice. Chiar dacă au un ritm de creștere accelerat, aceasta nu înseamnă că pot avea aceeași alimentație precum un adult, deoarece copiii încă au nevoie de o nutriție adecvată vârstei lor.

Dacă se neglijează acest aspect, poate exista riscul unor deficiențe și consecințe pe termen lung. O nutriție în cantitatea optimă va susține creșterea și le va asigura copiilor o bază solidă pentru un start puternic în viață. Deoarece laptele joacă un rol important în alimentația copiilor, este foarte important ca părinții să le ofere chiar și după vârsta de 3 ani, un lapte adaptat vârstei și nevoilor lor nutriționale.

De la 1 la 5 ani, copiii trec printr-o perioadă de creștere accelerată

“Copiii noștri pot beneficia de acum încolo de un lapte ca parte a unei alimentații complete și echilibrate pentru o dezvoltare fizică și mentală armonioasă, alături de o alimentație sănătoasă. Părinții români se pot baza pe NAN® OPTIPRO® 5 în efortul de a le asigura micuților mai multă vitalitate și imunitate în fața bolilor, fără a neglija însă toate celelalte componente ale unei diete și vieți sănătoase. De la 1 la 5 ani, copiii trec printr-o perioadă de creștere accelerată, când dezvoltarea lor ia o traiectorie decisivă, punând bazele viitoarei sale stări de sănătate, când este nevoie de cel mai bun posibil suport nutrițional”, spune Mihaela Bușu, Business Executive Officer Nestlé Infant Nutrition.

Nestlé continuă să se dedice științei, pentru un viitor mai bun, contribuind în plus cu acțiuni pentru susținerea și regenerarea planetei, pentru generațiile viitoare. Astfel, NAN® OPTIPRO® 5 este produs cu lapte de înaltă calitate, de la fermele care s-au angajat să reducă emisiile de carbon, folosește energie electrică din surse regenerabile în fabrica în care este produs, conține capac și linguriță care sunt realizate din resurse regenerabile pe bază de plante.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*