NIVEA Q10 plus C, crema care reduce ridurile

NIVEA Q10 plus C
NIVEA Q10 plus C

NIVEA Q10 plus C, este crema care combină pentru prima dată doi antioxidanţi puternici: Coenzima Q10 și Vitamina C în stare pură. Pentru ca tenul tău să lupte eficient împotriva îmbătrânirii premature, noua cremă de noapte NIVEA Q10 plus C ajută pielea să absoarbă cu până la 50% mai mult oxigen în timp ce dormi, pentru ca dimineața să ai un ten neted, fără semne de oboseală.

Vitamina C în stare pură este considerată cel mai puternic antioxidant care luptă eficient împotriva radicalilor liberi. Aceasta crește producția de colagen, îmbunătățește procesul de regenerare a pielii și reduce inflamațiile, iar pielea ta va fi vizibil mai catifelată.

NIVEA Q10 Plus C se adresează principalelor urme lăsate de stres

Crema de noapte NIVEA Q10 Plus C cu vitamina C în stare pură funcționează în armonie cu ritmul biologic al pielii, deoarece acesta este mai receptiv pe parcursul nopții. Astfel, te vei trezi cu o senzație proaspătă şi vei arăta la fel de bine pe cât de energică te simţi.

Crema de noapte NIVEA Q10 Plus C se adresează principalelor urme lăsate de stres: riduri, ten cu aspect tern și lipsit de viață. Aplică zilnic crema pe tenul curat înainte de a merge la somn. Celulele tenului vor respira mai ușor, din profunzime, iar tenul tău va fi vizibil mai catifelat și revigorat după folosirea ei.

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*