Produsele Fudge se reinventează. Alege gama care ți se potrivește

produse fudge

Gamele de îngrijire de la Fudge se reinventează, ținând cont de cele mai noi tehnologii din domeniu și de cerințele consumatorilor, în continuă schimbare în ultimii 5 ani. Design-ul ambalajului și mesajul vizual devin și ele premium, pentru a completa formula de calitate superioară cu rezultate dovedite.

Noua tehnologie Opti-Plex

Experții Fudge consideră că repararea cuticulei părului este mai importantă decât un efect estetic global al aspectului părului. Dr. Paul Evans, Technical Director spune: în cazul părului colorat, cuticula este și mai importantă, deoarece s-a acționat chimic asupra sa, iar pierderea culorii este și mai posibilă. De asemenea, femeile cu părul colorat experimentează ruperea părului, o textură greu de aranjat și lipsa strălucirii.

Tehnologia Opti-PLEX funcționează cu ajutorul unei proteine unice, de origine vegetală, care se poziționează în interiorul firului de păr, oferind beneficii precum: forța anti rupere, lubrifiere de durată, strălucire și închidere a cuticulei pentru păstrarea culorii.

Noile game Care din portofoliu Fudge, care sunt disponibile în toate saloanele GETT’S începând cu luna octombrie sunt: Damage rewind, Clean Blonde, Cool Brunette, Luminizer și Xpander (alături de tratamentul Time Machine pentru repararea in profunzime).

Damage Rewind este gama care promite 90% păr mai puternic, strălucire și sănătate, chiar și pentru lungimea xxl!
Special creat pentru părul uscat , degradat și tratat chimic, șamponul Damage Rewind repară, redă strălucirea și hidratează părul uscat și deteriorat.

Luminizer, gama pentru un păr strălucitor li luminos, oferă hidratare și lejeritate pentru firul de păr timp de 48 de ore. Datorită complexului iluminator micellar oil și tehnologiei smoothing swish, părul este cu 85% mai puternic și cu 100% mai strălucitor.

Pentru un volum de la rădăcina, care se menține pe parcursul a 24 de ore a apărut gama Xpander. Folosirea frecventă a șamponului și balsamului asigură mărirea densității firului de păr cu până la 180%. Tehnologia Opti-PLEX・ funcționează cu ajutorul unei proteine unice, de origine vegetală, care se poziționează în interiorul firului de păr, oferind beneficii precum: forța anti rupere, lubrifiere de durată, strălucire și închidere a cuticulei pentru păstrarea culorii.

Clean Blonde, cea mai iubită gama decolor toning oferă acum un păr blond mai sănătos și o culoare perfectă, fără galben nedorit.

Cool Brunette, varianta de tonere pentru brunete Și șatene îți îndreaptă atenția către ștergerea tonurilor de oranj și roșu din păr instantaneu. Părul vopsit brunet devine cu 85% mai puternic și mai neted, iar culoarea nu pălește și se menține cu până la 30 de spălări. Parfumul produselor este deosebit de plăcut și puternic și se menține toată ziua.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*