Rowenta Premium Care Brush & Straight, cea mai nouă placă de păr

ROWENTA PREMIUM CARE BRUSH & STRAIGHT 1

Rowenta Premium Care Brush & Straight este cea mai nouă placă de păr de la Rowenta. Componentele ei – învelișul de cașmir, cheratină şi ulei de argan, generatorul de ioni și peria din peri naturali -sunt combinația ideală ce protejează fibra capilară, îi oferă flexibilitate și strălucire.

Fie că optezi pentru coafuri vintage, frizzy sau ultra-elegante, cu placa Brush & Straight părul tău își va păstra naturalețea și va arăta fabulos de fiecare dată.

Rowenta Premium Care Brush & Straight este gata de utilizare în doar 15 secunde

Ecranul LCD permite reglarea temperaturii între 130 și 200 de grade Celsius, în funcție de structura firului de păr și look-ul dorit. Dar o zeiță știe că podoaba capilară este simbolul seducției și setează temperatura la 170 de grade, pentru ca părul său să fie mereu sănătos și rezistent.

Alte atuuri? Plăcile mobile asigură o presiune uniformă și puternică asupra șuviței de păr, ce completează cu succes acțiunea de îndreptare, menținând aspectul natural, mătăsos și cu volum. Mai mult, placa este gata de utilizare în doar 15 secunde. Funcția auto off îți dă siguranță în utilizare – aparatul se închide automat după o perioadă de 60 de minute în care nu a fost folosit.

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*