Sâmbăta bucuriei, în Centrele Auchan!

Sâmbăta bucuriei la Auchan

Sâmbăta bucuriei împreună este o campanie inițiată de Centrele Comerciale Auchan și care se desfășoară în perioada 16 septembrie – 16 decembrie. Campania susţine acest demers de a oferi momentele surprinzătoare dăruite oamenilor ce îşi doresc să zâmbească mai mult, să-şi transforme rutina în plăcere, sunt curioşi şi sunt dornici să experimenteze lucruri noi.

Clienţii au ocazia să intre în comunitatea #bucurieiîmpreună, săptămână de săptămână, alegând să petreacă împreună cu cei dragi timp de calitate. Spaţiul fizic din centrul comercial sociabil se transformă într-un spaţiu al distracţiei şi al conectării cu ceilalţi din comunitate.

În sâmbăta bucuriei la Auchan sunteți invitați la joacă

În zilele de 16, 23 şi 30 septembrie, 7, 14, 21 și 28 octombrie între orele 11:00 – 13:00, copiii şi adulţii sunt invitaţi să se joace şi să se distreze împreună. Vor fi provocați să înveţe împreună să joace teatru, să dezlege împreună mistere și enigme distractive, să danseze sau chiar să se întreacă în campionatul de joacă al familiilor. Vizitatorii vor avea parte și de momente muzicale inedite.

Citește și:
Charlize Theron este agenta sub acoperire din „Atomic Blonde”

Între orele 15:00 – 19:00 echipa Happy Team* îi va recompensa pe clienţi cu cadouri creative și surprize plăcute și calde, precum momentul aromelor de cafea sau ceai.

Centrele comerciale pun la dispoziţie un spaţiu dedicat distracţiei în familie. Va fi un decor special, iar jocurile, atmosfera, dar mai ales, buna dispoziţie şi cheful de joacă, într-o doză extinsă pentru întreaga familie. Sâmbăta bucuriei la Auchan va fi joacă și voie bună!

Peste 4.200 de premii își așteaptă câștigătorii, care vor beneficia de 100 ore de bucurii împărtășite cu cei dragi și 200 ore de fericire oferite de Happy Team.

Nu există comoară mai preţioasă decât timpul petrecut împreună cu cei dragi, atât cu cei mici, cât și cu cei mai mari!

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*