Sanosan Baby. Ce conține și de ce gama Sanosan e potrivită pentru pielea bebelușilor?

Sanosan Baby oferă trei linii de produse potrivite pentru îngrijirea pielii bebelușilor: Sanosan Curățare, Sanosan Îngrijire, Sanosan Schimbarea pampersului. Iată ce conține gama Sanosan și de ce e potrivită pentru pielea sensibilă a bebelușilor.

Pielea bebelușilor este delicată – la fel este și sistemul imunitar al acestora. Produsele chimice, parfumurile și coloranții din îmbrăcămintea, detergenții și produsele de îngrijire pot provoca iritații, uscăciune și erupții cutanate. De aceea, una din principalele preocupări ale mămicilor este să folosească produse de îngrijire cât mai sigure pentru a proteja micuțul de posibilele probleme ale pielii.

Ce conține gama Sanosan și de ce e potrivită pentru pielea sensibilă a bebelușilor?

Fiecare produs Sanosan Baby conține combinații de ingrediente dezvoltate special pentru păstrarea sănătății pielii, fiind testat clinic și fabricat exclusiv în Germania, sub supravegherea specialiștilor.

Citește și:
5 sfaturi de igienă dentară la început de an școlar de la medicul stomatolog

Sanosan Baby oferă trei linii de produse potrivite pentru îngrijirea pielii bebelușilor:
• Sanosan Curățare
• Sanosan Îngrijire
• Sanosan Schimbarea pampersului

Realizate fără parabeni, siliconi sau ulei de parafină, produsele Sanosan Baby sunt sigure și delicate

Au în compoziție substanțe active naturale, precum:

• Ulei de măsline organic și extracte vegetale – omiterea utilizării pesticidelor chimice, a îngrășămintelor minerale și a ingineriei genetice protejează mediul înconjurător, dar- mai ales – asigură un conținut minim de poluanți și oferă siguranța unui produs cât mai aproape de natural;
• Proteine hidrolizate din lapte – având importante proprietăți anti-iritante și de protecție, acestea accentuează hidratarea și elasticitatea pielii, fiind benefice în tratamentul dermatitelor, eczemelor sau a crustei de lapte.

Sursă foto: PR Sanosan Baby

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*