Scooby-Doo și fetițele Powerpuff, la Mega Mall. Mergeți să-i întâlniți!

Cei mai îndrăgiți eroi din desenele animate vin să îi cunoască pe toți micuții dornici de joacă. Pe 9 și 10 septembrie Scooby-Doo va rezolva mistere în Mega Mall. De asemenea, zilele de 31 septembrie și 1 octombrie le sunt dedicate fetițelor Powerpuff, cele trei surori create după rețeta: dulce, acrișor și ceva fermecător.

Scooby-Doo și fetițele Powerpuff, la Mega Mall

Scooby-Doo, cățelul fricos și foarte haios, care rezolva mistere împreună cu gașca sa vine la Mega Mall să-i întâlnească pe copii. Indiferent de cât de vicleni sunt răufăcătorii, nu reușesc să scape de acest câine, a cărui singură slăbiciune sunt Scooby-snacks.

Scooby-Doo va poposi la Mega Mall pe 9 și 10 septembrie, între orele 16:00 și 20:00, ca să își cunoască toți fanii!

În restul timpului, Scooby-Doo și prietenii săi: Fred, Daphne, Velma si Shaggy călătoresc cu mașina misterelor și luptă împotriva monștrilor și a vrăjitoarelor, readucând liniștea în orașele în care ajung. Puteți să îi urmăriți în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 11:15, pe Boomerang.

Fetițele Powerpuff vor veni pe 30 septembrie și 1 octombrie la Mega Mall, între orele 16:00 – 20:00

Blossom, Bubbles şi Buttercup sunt Fetiţele Powerpuff, care au o misiune importantă: să salveze lumea de planurile diabolice ale lui Mojo Jojo, EL sau ale băieților Amibă. Fetiţele locuiesc cu Profesorul Utonium, cel care le-a dat puterile supranaturale.

Citește și:
Cartea ”Autobuzul magic. În adâncul oceanului”, o nouă lansare de la editura Cartea Copiilor

Vom pregăti un colț special amenajat pentru cei mici unde vor face cunoștință cu cele 3 fetițe cu superputeri, vor colora și se vor fotografia cu personajele preferate! Cele 3 mici eroine salvează lumea de luni până vineri, la ora 16:15, pe Cartoon Network.

Mergeți la Mega Mall să petreceți timp de calitate alături de cei mici și să trăiți alături de ei bucuria întâlnirii cu personajele lor preferate. Scooby-Doo și fetițele Powerpuff, la Mega Mall!

Foto: PR Mega Mall

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*