Secretul unghiilor puternice dezvăluit de Jessica Vartoughian, Prima Doamnă a unghiilor

secretul unghiilor puternice - jessica cosmetics
secretul unghiilor puternice - jessica cosmetics

Iarna, unghiile suferă mult. Frigul, umiditatea sunt factori care duc la ruperea unghiilor. Care este secretul unghiilor puternice? Nu e o filozofie, ci o rutină care ține de felul în care ne îngrijim unghiile. L-am aflat de Jessica Jessica Vartoughian, Prima Doamnă a unghiilor.

Cât de importante sunt unghiile pentru tine? Sau mai exact felul în care arată acestea? Te îngrijești de sănătatea lor? De strălucirea unghiilor? Se pare că acesta este secretul unghiilor puternice. Ritualul de îngrijire.

Care este secretul unghiilor puternice? Jessica Vartoughian ni-l dezvăluie

Daca vrei unghii sănătoase și puternice, atunci uite câteva detalii de care să ții cont.

  • „Aplică mereu un strat de lac incolor sau o bază specială pentru unghii ca să le asiguri protecția.
  • Alegerea acestuia depinde de starea în care se află unghiile tale. Dacă ai pete albe pe suprafața unghiilor, atunci optează pentru Rejuvenation, dacă ai unghii crăpate, făra luciu, care nu se regenerează, atunci mergi pe Restoration. Unghiile fragile au nevoie de Critical Care.”
  • Pasul următor? Fii cu băgare de seamă la cuticule! „Nu le tăia! Împinge-le cu un bețișor din lemn de portocal ca să nu îți rănești patul unghial. Și tratează-le cu ulei de cuticule – Phenomen Oil.  La fel de bun este și emolientul pentru cuticule – Nourish”, explică Jessica.
  • Urmează acest ritual timp de o lună de zile și vei vedea schimbările. Unghiile tale îți vor fi recunoscătoare.

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*