Ce ținute ne propune Levi’s pentru sezonul rece?

LEVIS -Colectia-Toamna-Iarna-2018-2019-1-3
LEVIS -Colectia-Toamna-Iarna-2018-2019-1-3

Ce ținute ne propune Levi’s pentru sezonul rece?
Pentru colecția de toamnă-iarnă 2018, Levi’s® s-a inspirit, în primul, rând din epoca adidașilor și a hainelor de stradă, creând un stil ce mixează trendurile de astăzi- cum ar fi graficele artistice, blugii cu talie înaltă și logo-urile – reamintindu-ne în acest fel de cele mai cool ținute ale anilor ‘80 și ‘90.

“Este vorba despre autenticitate și nostalgie și despre a crea o conexiune într-un mod familiar și la nivel emoțional, în timp ce ne încărcăm cu energia creată de trend-urile momentului, ce vin cu o puternică influență a stilurilor de stradă și sport ale anilor ’90”, a declarat Karyn Hillman, directorul de producție al brandului Levi’s®.

În timp ce modelul skinny este în continuare în trend, lumea denimului s-a deschis către o gamă largă de siluete și croieli, cât și către o gamă de topuri cu logo care să se potrivească perfect cu jeanșii. De la modelul anilor ‘90 de blugi 501®decolorați în stilul lui Kurt Cobain, la blugii cu talie înaltă din serialul Friends,la modelul de haine retro sport ale lui Puff Daddy, toate sunt prezente în colecția Levi’s® de toamnă- iarnă 2018. Și bineînțeles colecția include modele de blugi cropped și tapered, pentru a lăsa la vedere adidașii cool.

Pentru colecția de toamnă, doamnele trăiesc ‘nostalgia’ întoarcerii în timp

Pentru colecția de toamnă, doamnele trăiesc ‘nostalgia’ întoarcerii în timp, mulțumită taliei care este din ce în ce mai înaltă. De la modelul drept cu talie înaltă 724, blugii oferă o curbură siluetei și îi conferă stil. Fie că vorbim despre un stil de stradă modern sau stilul clasic al anilor ‘80, ‘90, inspirit de Winona Ryder, talia înaltă este în trend. Un plus important este croiala de sub talie care sculptează silueta, mulțumită unei noi tehnologii stretch. Levi’s® Sculpt asigură orice femeie că își va găsi perechea de blugi potrivită care să-i evidențieze cel mai bine silueta.

                               

Și pentru a fi în ton cu influența streetwear a acestui sezon, colecția prezintă o mulțime de topuri cu imprimeuri grafice (tricouri, hanorace etc.), ce surprind foarte bine spiritul urban. De asemenea, în colecție există o gamă de cămăși business pentru un look stylish, dar relaxat,
precum și articole de îmbrăcăminte sport în culori vibrante.

LEVIS -Colectia-Toamna-Iarna-2018-2019-1-3
LEVIS -Colectia-Toamna-Iarna-2018-2019-1-3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Defilarea într-un stil cool pe stradă este  cel mai important aspect în acest sezon, iar o pereche de blugi care să pună în valoare silueta,
dar și încălțămintea cool, sunt un must have.

Foto: PR

Ne vedem și pe Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*