Cum să ai un fir de păr mai puternic în 3 pași și 10 săptămâni?

tratamentul pentru păr Fudge Time Machine

Părul pisicos, electrizant și fără volum are acum un ”tratament” pe care să se bazeze- tratamentul pentru păr Fudge Time Machine. L-am încercat, firul meu de păr se încadrează exact în descrierea de mai sus. Rezultatele sunt exact așa: nevoia de spălare apare la 3 zile, față de 1 zi, volumul e prezent, firul pare mai puternic și are un aspect îngrijit.

Ce este tratamentul pentru păr Fudge Time Machine?

Părul meu nu a fost așa de când îl știu. A trecut prin multe etape. De aceea, când am auzit de tratamentul pentru păr Fudge Time Machine care șterge istoricul firului de păr a fost o provocare! L-am testat la inițiativa Gett`s Salons. Ce este tratamentul pentru păr Fudge Time Machine și cum funcționează?

Este un sistem în trei pași de întărire capilară care reprogramează structura internă și externă a părului pentru rezultate semipermanente, obținute în salon și continuate acasă, pentru încă 10 săptămâni.

Citește și:
Află când este bine să începi să folosești crema antirid

În doar trei pași, tratamentul pentru păr Fudge Time Machine restructurează firul de păr de la interior către exterior, cu rezultate care durează până la 10 săptămâni. Folosit după colorare, decapaj, permanent sau pentru a repara vârfurile despicate și a păstra lungimea părului, are rezultate dovedite.

Pașii 1 și 2 ai tratamentului se vor realiza în salon, promițând 10 săptămâni de păr nedeteriorat, în timp ce pasul 3 al tratamentului este reprezentat de produsul de întreținere pentru acasă.

PASUL 1- tratamentul în salon Rewind Fuel

Cu ingredient active precum Keralink- proteină restructurantă și Kerabind- amino acid asemănător keratinei, această formulă penetrează rapid structura părului, reparând-o.

PASUL 2: Seal& Armour

Ingredinetul active Keraguard pătrunde în cuticulă ca un lipici puternic, fixând structurile despicate. Culoarea este astfel sigilată pentru 10 săptămâni, iar părul se simte mai moale de la rădăcină la vârfuri.

PASUL 3- Top Lock, balsam de folosit acasă

Este un balsam cu ingredinetul Keralock care poate fi folosit săptămânal acasă, pentru o protecție sermipermanentă a părului. Firul este protejat de vătămările viitoare, iar culoarea rămâne vie și vibrantă. Antioxidanții luptă împotriva radicalilor liberi ți protejează împotriva stresului oxidativ.

tratamentul pentru păr Fudge Time Machine
tratamentul pentru păr Fudge Time Machine

Avantajele utilizării tratementului Time Machine

Produsul oferă protecție termică și hidratare de durată, sigilată în fir, dar și:
– Un păr mai puțin deteriorate, cu 180% păr mai puternic
– Repară vârfurile despicate după o singură utilizare
– Păr de 5 ori mai fin și mai moale, până la 10 săptămâni

TIME MACHINE, primul tratament de restructurare capilară care șterge istoricul părului și îl protejează de agresiunile viitoare.

Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*