Trend alert! Body-ul Levi’s

body levis

Aflat la intersecția dintre stilul sport și trendul logo-urilor vizibile, body-ul Levi’s este un articol vestimentar foarte versatil pentru garderoba de vară, putând fi inclus atât în ținutele casual, de zi, cât și în ținutele de seară.

Body Levis – intră în acest sezon pe lista de must-have a oricărei iubitoare de modă! Vedete internaționale precum Maria Pombo și modelul Stefanie Giesinger și-au însușit deja acest item și îl folosesc în cele mai îndrăznețe și cool combinații.

body levis

Venind în trei culori care atrag inevitabil privirile, inclusiv alb cu logo roșu; roșu cu litere albe Levi’s® și o variantă de inspirație
sportivă, cu roșu, alb și albastru și inscripția Levi’s – există o opțiune pentru fiecare tip de ieșire: de la picnicuri în parc până la festivaluri, sau chiar clasicele cine în aer liber de sâmbătă seară. Body-ul poate fi purtat cu o fustă din denim sau cu iconicii 501® scurți, asortați cu încălțări ușoare, pentru o ținută de zi, sau în combinație cu o pereche de 501® Skinnies, un Trucker jacket și tocuri pentru seară.

Citește și:
Ce imprimeuri se poartă vara asta? Moda sezonului estival

Datorită croielii și a materialului din care este realizat, body-ul Levi’s® accentuează liniile și formele siluetei, oferind ținutelor un aer relaxat, perfect pentru vibe-ul verii.

Foto: PR

Ne vedem și pe Facebook

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*