Vinerea specială la Gymboland

gymboland

Dacă e vineri, e distracție la Gymboland! Pe tot parcursul anului, vinerea, între orele 18:00-20:00 – cei mici sunt așteptați în toate locațiile Gymboland pentru a parcurge etapele de inițiere în descoperirea lumii, la workshopurile ,,Vinerea Specială”.

La Gymboland, copiii vor fi întroduși în tainele Universului la ,,explorăm lumea”, vor trăi provocările primilor pași în matematică la atelierul ,,matematica piticilor”, vor experimenta tehnica decupajului și cea a modelării în vinerea dedicată ,,pinguinului inimioară”.

În fiecare zi de vineri, în cadrul workshopurilor se vor organiza activități diferite, astfel încât copiii să nu simtă apariția rutinei și să aibă posibilitatea să se dezvolte conform vârstei și nevoii lor.

Gymboland are așadar varianta perfectă pentru începutul de weekend, grație programului de la ,,Vinerea Specială”, conceput după modelul ,,learning by doing” (,,învață practicând’’), model care are la bază metode didactice moderne, care și-au dovedit eficiența.

Cântăm, dansăm, batem din palme la ,,zumba”. Colorăm și dezvoltăm spiritul competitivității la atelierele: ,,animăluțe colorate”, ,,coronițe personalizate” sau ,,felicitări multicolore’’. Învățăm culorile și formele în cadrul temelor,,fermecatul glob de zăpadă”, ,,flori din hârtie creponată’’, ,,fructele ce-mi plac…’’. Încurajăm spiritul altruist pe parcursul temei ,,brățări din mărgeluțe’’. Stăm față în față cu eroii preferați sau cu animăluțe venite de peste mări și țări la atelierele ,,eroi din desene animate’’ și ,,India, ținutul elefanților’’.
Și lista activităților continuă. detalii pe www.gymboland.ro

 

 Ne vedem și pe Facebook!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*